Észak-Közép-budai Centrum,

Új Szent János Kórház és Szakrendelő

Központi címünk:

1125 Budapest, Diós árok 1-3.

Tel.: 06 1 458 4500

Fax: 06 1 458 4656

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

TAKARÉKOSSÁG UNIÓS SEGÍTSÉGGEL

 

 

Befejeződött kórházunk nővérszállójának energetikai felújítása, amely már régóta váratott magára. Megvalósult az épület teljes hőszigetelése, napelemek is kerültek a szálló tetejére.

A Szent János Kórház intézményei jelentős fenntartási költségekkel üzemeltek, ez alól a Kútvölgyi lejtőn lévő nővérszálló sem volt kivétel. Az itteni kiadások nagy hányadát tette ki a meglehetősen magas fűtési költség, amelynek csökkentését célozta a KEHOP-5.2.10-2016-00025 jelzetű, „Költségvetési szervek pályázatos épületenergetikai fejlesztése” elnevezésű lehetőség. A pályázat révén kórházunk több mint 136 millió 500 ezer forintot fordíthatott a nővérszálló külső hőszigetelésére, valamint napelemek elhelyezésére.

 

TOVÁBB

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

BERUHÁZÁS A NŐVÉRSZÁLLÓN

 

Energetikai beruházás kezdődik kórházunk nővérszállóján: európai uniós forrás felhasználásával a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) részét képező, “Költségvetési szervek pályázatos épületenergetikai fejlesztései” című pályázati konstrukció támogatása révén napelemek kerülnek az épületre, emellett megvalósul a szálló teljes külső hőszigetelése. A projekthez kórházunk 136 millió 500 ezer forint támogatást nyert el.

 

TOVÁBB

Webmester

Jogi nyilatkozat

Dizájn:

Stapel Design™