Covid elleni védőoltás

Megosztás

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

A Kútvölgyi Rendelőintézetben folyamatosan zajlik az első, második és harmadik körös oltások beadása, valamint a 12. életévüket betöltött gyermekek oltása. Az időpontfoglalóban az foglalhat időpontot 3. oltásra, aki elmúlt 18 éves, és a második oltását már több mint 4 hónapja kapta meg. Kérjük, hogy a harmadik oltás felvételére mindenki hozza magával az első két oltásról szóló igazolást, illetve a hozzájáruló nyilatkozatot, mely az alábbi linkre kattintva letölthető:

https://koronavirus.gov.hu/letoltheto-tajekoztatok

Az online időpontfoglaló elérhetősége:

https://www.eeszt.gov.hu/hu/covid-oltas-idopontfoglalas

 A Kútvölgyi Oltópont elérhetőségei:

1125 Budapest, Kútvölgyi út 4., földszint “B” épület 25-27-es szoba

kutvolgyi.szakrendelo@janoskorhaz.hu

Mit vigyek magammal az oltásra?

Az oltásra érkezőket kérjük, hogy hozzák magukkal személyi irataikat (személyi igazolvány, TAJ-kártya), második és harmadik oltás esetén a korábbi oltást igazoló dokumentumokat. Nagyban meggyorsítja az oltást, ha az oltakozók magukkal hozzák kinyomtatva, kitöltve és aláírva a Hozzájáruló nyilatkozatot ( 3. oltás esetén is szükséges). Az Oltópont területén kötelező a maszk viselése.

Nyilatkozatok:

Hozzájáruló nyilatkozat védőoltáshoz – Kérjük, töltse ki és vigye magával védőoltásra! (https://koronavirus.gov.hu/sites/default/files/sites/default/files/imce/_hozzajarulo_nyilatkozat_vedooltashoz_0.pdf)

Hozzájáruló nyilatkozat 3. oltáshoz (https://koronavirus.gov.hu/sites/default/files/sites/default/files/imce/hozzajarulo_nyilatkozat_3._oltashoz.pdf)

Szülői hozzájáruló nyilatkozat védőoltáshoz 12 és 18 év közötti személyek részére (https://koronavirus.gov.hu/sites/default/files/sites/default/files/imce/szuloi_hozzajarulo_nyilatkozat_vedooltashoz_12_es_18_ev_kozotti_szemelyek_reszere.pdf)

Az Oltópontok területén kötelező a maszk viselése. Kérjük, hogy lehetőség szerint tartsanak megfelelő távolságot. Betegirányító kollégáink és katonáink segítségükre lesznek, kérjük kövessék útmutatásukat. Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

További híreink

Oltási akciónapok

Oltási akciónapok (Kútvölgyi Oltópont) Az átoltottság további növelése és a járvány megfékezése érdekében a kormány januárban minden

Tovább olvasom »

Tisztelt Látogatónk!

A Szent János Kórház weboldala megújul.

Új honlapunkon az adatokat és információkat folyamatosan javítjuk, frissítjük. Az átmeneti időszakban az esetleges kellemetlenségek kapcsán kérjük szíves megértését!!